Felhasználási feltételek
Általános Szerződési Feltételek a https://kephost.net oldalon történő felhasználáshoz:

1. A https://kephost.net weboldal felhasználóinak a jelen ÁSZF-ben foglaltakat kötelező figyelembe venniük, amennyiben a weboldal szolgáltatásait igénybe kívánják venni. Az oldal használatával kijelented, hogy elfogadod a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-ben foglaltakat egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a módosítást követő használatával elfogadja a megváltoztatott feltételeket. Amennyiben a felhasználási feltételekben változás történik, a kezdőlapon erről haladéktalanul értesítjük az oldalt használó felhasználókat.

3. Az általad feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan, vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat.

4. Az általad feltöltött képek nem tartalmazhatnak szerzői jogokat sértő alkotóelemeket, megtévesztő jellegű hamis adatokat, vagy tényeket, vagy olyan egyéb tartalmat, amely alkalmas a kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására.

5. Amennyiben olyan képet töltesz fel, amely alkalmas lehet arra, a kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására, abban az esetben köteles vagy azt jelezni a képfeltöltésénél. Ebben az esetben az általad feltöltött kép publikusan nem fog az oldalon megjelenni, kizárólag az általunk megadott URL-en keresztül lehet elérni.

6. Az általad feltöltött kép, amennyiben erotikus tartalmat is tartalmaz, köteles vagy jelezni azt a képfeltöltésénél a "A kép tartalmazhat a gyermekek számára káros tartalmat" rublikánál, ugyanez a helyzet akkor is, amennyiben úgy ítéli meg a felhasználó, hogy a kiskorúakra káros lehet a feltöltött kép megtekintése.

7. Tilos olyan jellegű pornográf, erotikus képet feltölteni, amely megosztásával bűncselekményt követsz el, beleértve azt is, hogy az érintett nem járult hozzá a képek megjelenítéséhez, vagy pedig fiatalkorút ábrázol.

8. Az oldal használatával kijelented, hogy minden általad feltöltött tartalmakért egyedül Te tartozol felelősséggel. Az üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a felhasználó által megosztott képek vonatkozásában.

9. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az üzemeltető az általa feltöltött képeknél reklámot helyezhet el, kivételt képez ez alól abban az esetben, ha egyéni kérelemre reklámmentességet biztosít az üzemeltető.

10. Amennyiben a szolgáltató úgy véli, hogy a felhasználó által feltöltött tartalom össze nem egyezhetetlen a társadalmi normákkal, abban az esetben a publikusan elérhető képet korlátozhatja privátra, illetve indoklás nélkül véglegesen törölheti.

11. A kép feltöltésnél eltároljuk a felhasználó IP címét (regisztrált felhasználó esetén pedig az e-mail címét), melyeket harmadik félnek még marketing célra SEM adunk tovább. Ezeket az adatokat csak a törvényben meghatározott, jogosult hivatalos hatósági személyek részére vagyunk kötelesek kiadni, melyet a "Kapcsolat" menüpontban található e-mail címre tudnak küldeni. Minden ilyen jellegű megkeresésre 2-3 napon belül válaszolunk, és amennyiben módunk és lehetőségünk van rá, eleget teszünk az adatszolgáltatási kötelezettségünknek.

12. A hozzánk feltöltött képeket (regisztrációtól függetlenül) korlátlan ideig tároljuk, mindaddig, míg a feltöltője nem törli, vagy amennyiben a jogszabályi kötelezettségünknek eleget kell tenni a törléssel.

A regisztráció nélkül feltöltött képekre vonatkozó felhasználási feltételek:

13. A regisztráció nélkül feltöltött képeket csak indokolt esetben vagyunk hajlandóak törölni, abban az esetben, ha igazolni tudod, hogy valóban Te töltötted fel.

14. Amennyiben úgy érzed, hogy egy nálunk megtalálható képnél visszaéltek az adataiddal (ideértve, hogy engedély nélkül lett feltöltve téged ábrázoló kép, vagy személyes adatot tartalmaz), kötelesünk vagyunk törölni az adott képet, abban az esetben, ha meggyőződtünk arról, hogy valóban az kérte az adattörlést, akit a kép ábrázol. Azonban kizárólag hatóságnak adunk információt ki arról, hogy ki töltötte fel a képet, az érintett személynek nem adhatunk ki személyes adatokat.

15. Amennyiben hatósági megkeresés érkezik részünkre a kép törlésére vonatkozóan, akkor a lehető legrövidebb időn belül megtesszük a szükséges intézkedéseket, hogy az érintett adat véglegesen, és visszaállíthatatlanul lekerüljön a szerverről.

16. A regisztráció nélküli felhasználók képenként maximum 10 MB méretű képet tölthetnek fel. Regisztrált felhasználók esetén ez az érték 25 MB. Minden regisztrált felhasználóra a képek feltöltésére vonatkozóan ugyanúgy vonatkozik a vendégekre vonatkozó szabályzat is.

17. Minden regisztrált fiókkal rendelkező felhasználó bármikor törölheti az általuk feltöltött képeket, illetve elérhetőek számukra olyan extra funkciók, amelyekkel könnyen kezelhetik a már feltöltött képek kezelését. A regisztrált felhasználók galériát hozhatnak létre, feltölthetik a képeket a galériájukba, és korlátozhatják az adott képek elérhetőségét.

18. A regisztrált felhasználók számára elérhetőek továbbá különböző funkciók, mint például a csevegő és a bugreport felület, valamint szerkeszthetik a már feltöltött képek jogosultságait és beállításait.

19. Minden felhasználó, aki használja az oldalt (függetlenül attól, hogy regisztrált vagy vendég) köteles elfogadni a felhasználási feltételeket. Amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne használja az oldalt.