Felhasználási feltételek
A https://kephost.net címen elérhető weboldalt üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.
A felhasználó a módosítást követő használatával elfogadja a megváltoztatott feltételeket.
Amennyiben a felhasználási feltételekben változás történik, a kezdőlapon erről haladéktalanul értesíteni fogjuk az oldalt használó felhasználókat.

Az általad feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan, vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat.
Továbbá az általad feltöltött képek nem tartalmazhatnak szerzői jogokat sértő alkotóelemeket, megtévesztő jellegű hamis adatokat, vagy tényeket, vagy olyan egyéb tartalmat, amely alkalmasak a kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására.
Amennyiben olyan képet töltesz fel, amely alkalmas lehet arra, a kiskorúak szellem, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására, abban az esetben köteles vagy azt jelezni a képfeltöltésénél. Ebben az esetben az általad feltöltött kép publikusan nem fog az oldalon megjelenni, kizárólag az általunk megadott URL-en keresztül lehet elérni.

Az általad feltöltött kép, amennyiben erotikus tartalmat is tartalmaz, köteles vagy jelezni azt a feltöltésnél a "A kép tartalmazhat a gyermekek számára káros tartalmat" rublikánál, ugyanez a helyzet akkor is, amennyiben úgy ítéli meg a felhasználó, hogy a kiskorúakra káros lehet a feltöltött kép megtekintése.
Tilos olyan jellegű pornográf, erotikus képet feltölteni, amely megosztásával bűncselekményt követsz el, beleértve azt is, hogy az érintett nem járult hozzá a képek megjelenítéséhez, vagy pedig fiatalkorút ábrázol.

Az oldal használatával kijelented, hogy minden általad feltöltött tartalmakért egyedül Te tartozol felelősséggel. Az üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a felhasználó által megosztott képek vonatkozásában.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az üzemeltető az általa feltöltött képeknél reklámot helyezhet el, kivételt képez ez alól abban az esetben, ha egyéni kérelemre reklámmentességet biztosít az üzemeltető.
Amennyiben a szolgáltató úgy véli, hogy a a felhasználó által feltöltött tartalom össze nem egyezhetetlen a társadalmi normákkal, abban az esetben a publikusan elérhető képet korlátozhatja privátra, illetve indoklás nélkül véglegesen törölheti.
A kép feltöltésnél eltároljuk a felhasználó IP címét (regisztrált felhasználó esetén pedig az e-mail címét), melyeket harmadik félnek még marketing célra SEM adunk tovább.
Ezeket az adatokat csak a törvényben meghatározott, jogosult hivatalos hatósági személyek részére vagyunk kötelesek kiadni, melyet a "Kapcsolat" menüpontban található e-mail címre tudnak küldeni. Minden ilyen jellegű megkeresésre 2-3 napon belül válaszolunk, és amennyiben módunk, és lehetőségünk van rá, eleget teszünk az adatszolgáltatási kötelezettségünknek.
A hozzánk feltöltött képeket (regisztrációtól függetlenül) korlátlan ideig tároljuk mindaddig, míg a feltöltője nem törli, vagy amennyiben a jogszabályi kötelezettségünknek eleget kell tenni a törléssel.

A regisztráció nélkül feltöltött képekre felhasználási feltétel:
  • A regisztráció nélkül feltöltött képeket csak indokolt esetben vagyunk hajlandók töröli - abban az esetben, ha igazolni tudod, hogy valóban Te töltötted fel -.
  • Amennyiben úgy érzed, hogy egy nálunk megtalálható képnél visszaéltek az adataiddal (ideértve, hogy engedély nélkül lett feltöltve téged ábrázoló kép, vagy személyes adatot tartalmaz), kötelesünk vagyunk törölni abban az esetben, ha meggyőződtünk arról, hogy valóban az kérte-e az adattörlést, akit a kép ábrázol. Azonban kizárólag hatóságnak adunk információt ki arról, hogy ki töltötte fel a képet, az érintett személynek nem adhatunk ki személyes adatokat.
  • Amennyiben hatósági megkeresés érkezik részünkre a kép törlésére vonatkozóan, akkor a lehető legrövidebb időn belül megtesszük a szükséges intézkedéseket, hogy az érintett adat véglegesen, és visszaállíthatatlanul lekerüljön a szerverről.
  • Regisztráció nélkül képenként maximum 10 MB méretű képet tölthet fel. Regisztrált felhasználó esetén ez 25 MB
A regisztrációval feltöltött képekre felhasználási feltétel:
  • Minden regisztrált felhasználóra a képek feltöltésére vonatkozóan ugyanúgy vonatkozik a vendégekre vonatkozó szabályzat is.
  • A regisztrált fiókkal rendelkező felhasználók bármikor tudják törölni az általuk feltöltött képeket, illetve egyéb olyan extra funkciót is elérhetővé teszünk számukra, melyekkel sokkal kényelmesebben tudják kezelni a már feltöltött képek kezelését.
  • Minden regisztrált felhasználó tud galériát létrehozni, a képeket galériába feltölteni, a galériába feltöltött képeket pedig tudja korlátozni olymódon, hogy csak bizonyos emberek számára teszi elérhetővé.
  • A regisztrált felhasználók számára elérhető a csevegő, és a bugreport felület.
  • Szerkeszteni tudják a már feltöltött képek jogosultságát, beállításait.

Minden felhasználó, aki használja az oldalt (függetlenül attól, hogy regisztrált, vagy vendég) köteles elfogadni a felhasználási feltételeket. Amennyiben nem értesz velük egyet, akkor ne használd az oldalt!